Poštovani članovi družbenog kluba BGveze,

nisam pisao o cenovniku jer sam mislio da se poznajemo i da se sećate da sam uspevao da vam za skromnih 350 din 2005. godine obezbedim speed dating sa 2 pića po izboru, tj. gotovo besplatno. Slično je i u 2015., samo evro više nije 79, već 120 dinara, a i usluga u novom izdanju BGveza je individualna, a ne grupna, pa mora nešto više da košta (kao i privatni časovi za decu i odrasle). Elem, kako su se neki raspitivali evo kratkog odgovora:

U našoj kancelariji na Dorćolu bi članovi dolazili i na licu mesta pregledali bazu profila i birali. Izbor bi pregledom i konsultacijom samnom sveli na 3 kandidata za 30 minuta, ili 6 za 60 minuta pregleda. Ova usluga bi koštala 500 odnosno 1000 din.(45 minuta je naravno 750 din.).  Na kraju posete kancelariji odmah bi slali izabranim članovima profil i fotke onog koji je birao, pa mu posle par dana javljali kakav je odgovor druge strane. U slučaju obostranog interesovanja za kontakt, oba člana bi uplaćivali po 500 din, i klub bi im potom razmenio telefone, što je i dalje znatno jeftinije nego u agenciji koja ima staž od više od 30 godina (da je ne imenujem, većina zna o kojoj se radi), i na više rata umesto plaćanja fiksne članarine od 8000 din. unapred (kao u pomenutoj agenciji), a i izbor je mnogo bolji i vi odlučujete kojom dinamikom želite da upoznajete nove ljude umesto da vam pomenuta agencija to odredjuje.
 
Evo i dužeg odgovora:
 
1. postavljanje profila je besplatno.
2. članstvo u klubu je besplatno i doživotno, dogod vi ne izjavite da želite da se povučete iz njega ili vas mi skinemo ako prekršite jedinu obavezu a to je finansijska odgovornost za upis tačnih podataka. O ovome smo već pisali, a napomenuto je i na vrhu stranice upitnika. Za one kojima još nije jasno, evo detalja: članstvom u klubu obavezujete se da ćete verodostojno popuniti upitnik koji formira profil prema kome se ostali članovi odlučuju da se upoznaju sa vama. Verodostojnost se odnosi i na fotografiju koja je deo profila, pa ni ona ne sme da bude od pre 5 godina, tj. mora da bude aktuelna. Ukoliko neko ko vas preko kluba upozna prijavi da ste uneli podatke koji vas prikazuju u znatno povoljnijem svetlu od onoga kakvi ste u stvarnosti, klub ima pravo da uz vašu saglasnost izmeni vaš profil, a vi imate obavezu da nadoknadite troškove članu koji smatra da je bio obmanut. Ukoliko odbijete bilo koje od ova dva, klub može da vam ukine članstvo ukoliko ne dokažete da se radi o zabuni, tj. da krivica nije na vašoj strani (naravno nećemo automatski poverovati u svaku prijavu).
3. vreme provedeno u našoj kancelariji je individualno vreme koje provodimo sa vama, savetujemo vas i pomažemo u selekciji manipulišući bazu profila prema vašim kriterijumima i željama, i kao takvo ima svoju cenu
4. kontakte naplaćujemo zato što je razvoj upitnika, programiranje internet softvera koji je iza njega, kao i onog koji ćete koristiti pri poseti za selekciju jedan visoko kvalifikovan posao i zahteva dosta vremena i truda, i zato što je usluga koju vam nudimo jedinstvena, i nikakvu ni približnu alternativu ne pružaju ostali koji se bave posredovanjem u upoznavanju (moderne provodadžije) bilo da su agencije, web sajtovi, ili kopisti koji su više godina posle BGveza počeli sa organizovanjem speed dating susreta po 5 puta većoj ceni od naše.
 
MOLIM DA PODRŽITE NASTAVAK RADA KLUBA POPUNJAVANJEM UPITNIKA NA ADRESI
www.ultrahome.in.rs/upoznavanje
 
srdacno vaš,
Mihailo Alic, osnivac UltraHome portala (BGmix grupe web sajtova):
www.ultrahome.in.rs/pozorista            BGpozorišta, od 2001.
www.ultrahome.in.rs                      IKEA nameštaj i sitnice, od 2002.
od 2004. do 2010. BGrestorani, BGveze, BG World Travel, BGdogadjanja, Filmofil
www.ultrahome.in.rs/rc                   igracke na daljinski, BG RC klub, od 2011.
www.ultrahome.in.rs/roboti        roboti igracke, projekti i programiranje, od 2014.
064 229 1911