Poštovani članovi družbenog kluba BGveze,
 
2005. smo bili prvi u Srbiji koji su imali speed dating sastanke za upoznavanje. Mislim da je 10 godina kasnije vreme da imamo nešto još bolje i brže! Da bi ovaj put bili jedinstveni u svetu, osmislio sam za klub novi koncept kao hibrid speed dating-a, web sajtova za upoznavanje i klasičnih agencija za bračno posredovanje, tj. uzeo sve najbolje od ovih modela, i spojio u nešto što je još bolje, brže i pouzdanije (pogledajte, popunite i pošaljite formular na http://www.ultrahome.in.rs/upoznavanje ) Formiraćemo bazu profila članova koja će uz njihove fotografije posedovati i najznačajnije podatke o njima, pa će oni koji imaju profil u ovoj bazi moći da pregledaju ostale profile i izaberu osobe suprotnog pola koje smatraju kompatibilnim.
 
Koje su prednosti ovog metoda u odnosu na web sajtove za upoznavanje:
 
1. baza podatak ne bi bila na internetu već na lokalnom računaru u kancelariji kluba, a pristup bi imali samo oni koji u njoj imaju svoj profil koji bi klub slao kandidatima koje su oni odabrali kao predlog za kontakt koji bi ovi mogu da prihvate ili ne. Ovim će se znatno povećati privatnost i diskrecija učesnika.
 
2. u BGvezama su velika većina članova univerzitetski obrazovani i zaposleni za razliku od pomenutih sajtova gde je većina sa srednjom ili višom školom, mnogo većim broj nezaposlenih, generalno imamo kvalitetnije članstvo.
 
3. podaci u profilima su tamo nepouzdani, nepotpuni, bez mnogo detalja, MNOGI PROFILI SU LAŽNI / OD NEPOSTOJEĆIH OSOBA (a vi se ubijate pišući im i plaćajući članarinu), dok će u BGvezama članovi materjalno odgovarati za tačnost unetih podataka (godište, imovinski status, težina, školska sprema, ...) tako što će se svaka otkrivena zloupotreba poverenja kažnjavati povraćajem novca onom ko je netačnost otkrio ili doživotnim isključenjem iz kluba onog ko je upisao lažne podatke u svoj profil.
 
4. ne bi se dešavalo da devojke dobijaju po desetine i stotine poruka dnevno kao na pomenutim sajtovima, pa da ne stižu ni da odgovore ili održe prepisku više od par dana. U BGvezama će kontakti biti sa mnogo više koncentracije i posvećenosti dopisivanju i vidjanju.
 
Koje su prednosti ovog metoda u odnosu na klasične agencije za bračno posredovanje:
 
umesto da Vas tretiraju kao pasivnog učesnika u upoznavanju, gde agencija kao roditelj za Vas bira i na kašičicu daje tek povremeno pojedinačni predlog kandidata koga oni smatraju dobrim za vas, u našem modelu Vi imate aktivnu ulogu i odlučujete kada, koliko, kakve i koje kandidate birate iz klubske baze podataka. Znači, mi Vas tretiramo kao odraslu osobu, savetujemo i pomažemo da po kriterijumima koji su Vama najvažniji nadjete srodnu dušu! Naravno, ni mi Vam ne možemo naći lepu, mladu, bogatu, uspešnu osobu ako to niste i Vi sami, ali Vam možemo naći onu koja ima neke stvari koje Vi nemate ako Vi imate one druge koje ona nema, a u ostalim kriterijumima se približno slažete. Realno je naći ovakvu osobu, a ne tražiti idealnu, koja ili ne postoji, ne nalazi se ni u jednom družbenom klubu, ili i kada bi postojala svakako ne bi odabrala Vas!-)
 
Koje su prednosti ovog metoda u odnosu na speed dating sastanke uživo:
 
1. ne morate doći odredjenog dana kada je sastanak zakazan, već onda kada imate vremena i raspoloženja
2. ne morate razgovarati sa onima koji vas očigledno ne zanimaju (što nije slučaj na sastanku)
3. ne morate 10 puta ponavljati odgovore na standardna pitanja koja će vas većina na sastanku pitati
4. možete za pola sata videti mnogo veći broj kandidata / kandidatkinja u mnogo širem starosnom opsegu nego na sastanku gde su oba ova ograničena.
 
I na kraju poziv da sa puno poverenja popunite naš upitnik i pošaljete fotografije koje će činiti vaš profil u našoj bazi:
 
http://www.ultrahome.in.rs/upoznavanje/
 
srdačno vaš,
Mihailo Alić, osnivač UltraHome portala (BGmix grupe web sajtova):
www.ultrahome.in.rs/pozorista            BGpozorišta, od 2001.
www.ultrahome.in.rs                      IKEA nameštaj i sitnice, od 2002.
od 2004. do 2010. BGrestorani, BGveze, BG World Travel, BGdogadjanja, Filmofil
www.ultrahome.in.rs/rc                   igracke na daljinski, BG RC klub, od 2011.
www.ultrahome.in.rs/roboti        roboti igracke, projekti i programiranje, od 2014.
064 229 1911