Heteroseksualna populacija ne mora ništa. A može, možda?

U prve tri četvrtine 20. veka, a i svih vekova ranije, uobičajeni životni put muškarca je bio: završi škole, odsluži vojsku, oženi se i ima porodicu. Za žene je bilo slično, s tim da škola nije bila obavezna, a vojska još manje. Onda su stvari počele da se menjaju, prošle godine smo obeležavali 50 godina od seksualne "revolucije" 1968, kada je to sve prestalo da važi, ili bar počelo da prestaje. U SAD mladi su odbijali da idu u rat u Vijetnamu, a u leto ljubavi u San Francisku se ulazilo sa cvećem u kosi i džointom u džepu. U Evropi su bile studentske demonstracije, i ista vrsta novo-osvojenih seksualnih sloboda koja će smeniti moralnu krutost i usmerenje na porodicu nakon povratka mladića iz Drugog svetskog rata. Patrijarhat je počeo da pokazuje znake slabljenja čim su žene "osvojile" slobode da svoju seksualnost slobodno iskazuju, i dele po sopstvenoj volji. Abortus, koji je skoro bio nezamisliv u periodu obnove populacije nakon svetskog rata, zakucao je snažno na vrata patrijarhata pod uticajem ženske emancipacije i drugotalasnog feminizma.

I gde smo 50 godina kasnije? Feministkinje duboko u trećem talasu svog "pokreta", ozbiljno integrisane sa LGBT seksualnim, rasnim i ostalim manjinama, jako finansirane, izmenile su pogled na svet milenijalaca (mladih rođenih na prelazu 20. u 21. vek) do te mere da bela populacija SAD, Evrope, i verovatno svih ostalih kontitnenata sada ima negativni prirodni priraštaj. Šta očekivati kada izvanredno finansirane i integrisane u institucije Duboke države feministkinje "edukuju" devojke parolama da ništa ne moraju[1]. Dovitljivi maskulisti sa grupe Glas za muškarce (i meni anonimni saradnik) im duhovito i simetrično odgovaraju, suprotstavljaju se, mada ne nude rešenje:

Potom nam je stigao i odgovor tradicionalne srpske žene:

U SAD nezavisne grupe već razmatraju organizovanje Heteroseksualne parade ponosa[2], nešto što sam pre skoro dve godine predvideo u svom članku[3]. Ekonomska kriza, sužavanje broja poslova dostupnih ljudima zbog automatizacije, robotizacije i Veštačke inteligencije, utiče na kašnjenje sazrevanja mladih, njihovo produženo zadržavanje u domu roditelja, posvećenost video igricama ili beskonačnom noćnom provodu koji je postao sam sebi cilj, umesto aktivnosti usmerene ka pronalaženju životnog partnera i zasnivanju porodice.

Homo sapijens je u više talasa naseljavao Evropu iz Afrike u poslednjih 70.000 godina, zamenjujući prethodne neandertalske migrante i prvobitne stanovnike Evrope i Azije. Da li je i danas na delu jedna takva migracija, gde će staro evropsko stanovništvo po ko zna koji put biti zamenjeno novim varvarima, kao što je bilo na kraju svake ljudske civilizacije? U novijoj istoriji znamo da je takav bio kraj rimske imperije, da li je takva sudbina i EU? Feminizam i LGBT-zacija svakako ne doprinose očuvanju heteroseksualne populacije[4], ali oni su finansirani iz globalističkih centara moći u SAD, zagovornika Novog svetskog poretka (NSP), i njihov cilj je:

Zaista smo prevalili dug put u biološkoj i kulturnoj evoluciji, da li smo blizu kraju, kada će nas zameniti androidni, sintetički ljudi?

------------------------------------- linkovi za dalje čitanje ------------------------------------
[1] http://mogudanecu.rs/
[2] https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=06&dd=05&nav_category=78&nav_id=1551126
[3] http://xn--j1aat.xn--90a3ac/2017/08/09/heteroseksualna-parada-ponosa-beograd-2084-2184-ili-negde-izmedju/
[4] http://xn--j1aat.xn--90a3ac/2019/04/01/mehanizmi-feministicke-subverzije-i-lgbt-zacije-heteroseksualne-populacije/

Mihailo Alić
www.ultrahome.in.rs/muska