Feminizam je virus

Feminizam je virus koji uništava društvo - demografski, ekonomski, međuljudski! Maskulisti su izvršili skrining, utvrdili da smo kao društvo zaraženi, sada je vreme da se iznađe i primeni terapija.

Feminizam je virus nerađanja - "Moje telo, moj izbor". Sve zemlje koje je zahvatila zloupotreba ženske emancipacije (duži opis feminizma danas) imaju negativni prirodni priraštaj, i Belu kugu (čiji uzrok je virus feminizma), nezavisno od ekonomske situacije, zapravo proporcionalno visokom standardu i gubitku porodičnih vrednosti koji potrošačko društvo sa sobom nosi.

Feminizam nakon razvoda oduzima decu i imovinu od očeva i nameće alimentacije proporcionalne zaradi, a ne potrebama deteta, što dodatno destimuliše očeve da se ekonomski zalažu, razvijaju svoje biznise i imovinu koje treba da ostave deci koju su majke otuđile od njih. Time se biznisi manje razvijaju ili raspadaju (posebno ako su bili porodični). Kada su muškarci demotivisani, to negativno utiče na ekonomiju, prikupljanje poreza, žensko-muške odnose, ... Zapošljavanje žena koje su završile suficitarne (neproduktivne) fakultete i rodne studije, kroz NVO i institucije koje finansira država da bi nadgledali "ljudska prava", "diskriminaciju", medijske "slobode", "rodnu ravnopravnost", "nasilje" nad ženama, će državu dosta koštati, pa će biti mnogo manje para za prave probleme, kao što su zdravlje muškaraca (u koje se mnogo manje ulaže nego u zdravlje i zaštitu žena), penzije, obrazovanje.

Feminizam unosi sukobe između polova, u vidu podozrenja između onih koji se još nisu sreli i upoznali, među onima koji su već u vezi, a onda i nasilje između onih koji su se razišli. Sukob oko dece i imovine se ne može razrešiti dogod praksa CSR i sudova potpuno očigledno favorizuje jednu stranu (majke), a potom i država ekonomski pomaže "samohrane" majke, odnosno jednoroditeljske porodice i "žrtve" "nasilja" i "diskriminacije", i to parama poreskih obveznika koji su uglavnom muškarci.

"Radikalni feminizam će (jedino) suzbiti žene, kao što su komunizam srušili poljski radnici, jer su videli u kakvo siromaštvo ih je doveo u odnosu na radnike iz susednih nekomunističkih zemalja. Bivše komunističke zemlje još uvek ne mogu da sustignu Zapadne zemlje, jer su im komunisti uništili preduzetničku klasu i dobre kompanije", kaže Zoran Jovičić. Naravno, analogija izmedju feminizma i komunizma je očigledna, a možemo još pomenuti Rozu Luksemburg i Klaru Cetkin koje su bile u oba.

Majlo Janopulos (Milo Yiannopoulos) prepoznajući razarajuće dejstvo i ekspanziju feminizma kaže da je on društveni kancer (https://www.youtube.com/watch?v=m8eVe0Skigo&t=0m8s),

a ja idem korak dalje, i tvrdim da je feminizam virus, dakle prenosiva, zarazna bolest, i kao takva treba biti i tretirana. Dakle, pored suprotstavljanja feminizmu u okviru nacije ili globalno, borba mora da bude i na njegovom razotkrivanju, prozivanju, i suzbijanju prenošenja na individualnom nivou, moramo se boriti za svaku ženu i muškarca, da se vakcinišu protiv ovog razarajućeg virusa, koji ima podjednaku štetnost i za njih, kao i za širu društvenu zajednicu. Postoji organizovan pokušaj da se i muškarci zaraze, da postanu bezuslovni zaštitnici žena, Beli vitezovi, čak i kada one samo tvrde da su ugrožene, i kada svojim ponašanjem i izborima to ne zaslužuju.

Kako se prenosi ovaj virus? Verbalno, preko pisane ili izgovorene reči, preko medija, seminara i obuka, ženskih studija u akademskom okviru, osnivanjem koordinacionih tela i usvajanjem akcionih planova pri institucijama, pisanjem i donošenjem zakona kojima se privilegije žena proširuju, kao i mogućnost zloupotrebe, dok se protiv heteroseksualnih muškaraca vodi rat kroz kampanje sramljenja i obaranja sa rukovodećih pozicija, a sistemom kvota obezbedjuje da se na njih potom zapošljavaju žene. Finansira se jak civilni sektor, NVO, koje potom utiču na rad institucija kroz njihovo korumpiranje, treniranje, a potom i preuzimanje, gde se NVO postavljaju kao nadgledni organi kojima institucije moraju da polažu račune, i efektivno rade za njih, i pod njima.

Jedina terapija je stalna borba širenjem znanja, lobiranjem, do trenutka kada budemo spremni da kažemo finalno NE (RADIKALNOM FEMINIZMU)!, i posvetimo se izgradnji društva istinske (odgovorne) jednakosti polova. Simple as that!

Mihailo Alić
www.ultrahome.in.rs/muska